Μπέττυ Μαγγίρα για Τούνη: «Καλά κάνει! Πουλάει τον εαυτό της, βγάζει λεφτά & τα ξοδεύει όπως θέλει»
Media

Μπέττυ Μαγγίρα για Τούνη: «Καλά κάνει! Πουλάει τον εαυτό της, βγάζει λεφτά & τα ξοδεύει όπως θέλει»

Η Μπέττυ Μαγγίρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της I Love Σου Κου θέλησε να σχολιάσει το πολυσυζητημένο βίντεο της Ιωάννας Τούνη από τα ψώνια της στο Σικάγο. 

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκε η influencer και επιχειρηματίας για τις τιμές των προϊόντων και τις αγορές που έκανε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Σικάγο.

Ξέσπασε η Αλεξανδράκη: Αλήθεια σε πειράζει η Τούνη,επειδή κατάφερε να φτάσει από το μείον εκεί πάνω;

Photo-shared-by-I-w-a-n-n-a-T-o-y-n-h-on-May-24-2023-tagging-@j.touni-and-@minervaunderwear..jpg

«Έπεσα πάνω στο βίντεο και είπα: καλά κάνει, αφού τα έχει τα λεφτά και θέλει να τα ξοδέψει με αυτόν τον τρόπο. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είναι μια αυτοδημιούργητη κοπέλα. Άνοιξε μια εταιρία, βγάζει λεφτά, πουλάει τον εαυτό της μέσω διαδικτύου, βγάζει λεφτά και ξοδεύει όπως θέλει…

Αν δεν αρέσει αυτό στον κόσμο – γιατί έβλεπα σχόλια από κάτω – όσους δεν μπορούν να βγάλουν τα έξοδά τους στο super market και τον μήνα τους, είναι μια αλήθεια, αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που ένας άνθρωπος δεν βγάζει πολλά λεφτά, μπαίνει στο προφίλ της στο instagram που είναι προσωπικό για να κάνει αυτά τα σχόλια», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Είναι μια νέα κοπέλα η οποία μαζί με τη φίλη της κατάφεραν και έστησαν μια επιχείρηση. Ανοίγουν το ένα μαγαζί πίσω από το άλλο, είναι μία πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας και μετέπειτα influencer, μοιράστηκε μαζί μας τα πάντα από τη ζωή της γιατί αυτό κάνει η Ιωάννα Τούνη γιατί μοιράζεται και τις κακές στιγμές.

Δεν μπορούμε να δούμε θετικά ότι αυτή η κοπέλα ξεκίνησε μόνη της».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρου για Τούνη: «Δε συμφωνώ με όλα όσα δείχνει στα social, καταλαβαίνω τον κόσμο»

«Ποια μπήκε εδώ μέσα;» - Η Τούνη βρήκε ξένο γυναικείο σκουλαρίκι στο αμάξι του Αλεξάνδρου

H επιστροφή της Άντζελας στη νυχτερινή Αθήνα, η πρεμιέρα του Αργυρού & η έξοδος Τούνη-Αλεξάνδρου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved