Το προξενιό της Ιουλίας- φινάλε: Η οργή, το θανάσιμο ραντεβού και η σύγκρουση
Media

Το προξενιό της Ιουλίας- φινάλε: Η οργή, το θανάσιμο ραντεβού και η σύγκρουση

Το προξενιό της Ιουλίας: Η οικογένεια του Γρηγόρη ανησυχεί για εκείνον, καθώς μετά τη δολοφονία του Γιωργίκη αγνοείται. Ταυτόχρονα, ο Επιφάνειας παραδίνεται για το έγκλημα, ενώ η Ιουλία παραμένει σιωπηλή..

Το μεγάλο φινάλε της δραματικής σειράς εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» προβάλλεται το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουλίου.

Προξενιό: Ο Προβιός κλείνει την Ιουλία σε ψυχιατρείο & η Κατερίνη βρίσκει τον άντρα της με τη Στάσα!

Anna-Masxa-Meleths-Hlias.jpg

Η Κυριακούλα ταλαιπωρείται ξανά από την κολπική μαρμαρυγή από την οποία πάσχει και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο από τον γιατρό Γκλαβάνη και τη Φιλιώ. Ωστόσο, εκεί νοσηλεύεται και η Ιουλία, η οποία έχει μεταφερθεί σε κατάσταση σοκ, ύστερα από το άγριο φονικό στο αρχοντικό των Προβιών, που ο Γιωργίκης βρήκε τραγικό θάνατο με πολλές μαχαιριές. Έτσι, στο νοσοκομείο συγκεντρώνονται οι περισσότεροι από τους ήρωες.

Pegky-Trikaliwth_7.jpg

Εν τω μεταξύ, ο Γρηγόρης εξαφανίζεται και η οικογένειά του τον αναζητά με αγωνία. Στη συνέχεια, ο άντρας εμφανίζεται στο νοσοκομείο, όπου καλείται να δώσει απαντήσεις για το αν γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Προβιά και αν ήταν παρών στο αρχοντικό τη νύχτα του εγκλήματος. Από την άλλη, ο Επιφάνειος βρίσκει τον Στασινόπουλο και του λέει ότι θέλει να παραδοθεί για τον φόνο του Γιωργίκη.

Το σκοτεινό παρελθόν του Γιωργίκη

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης δολοφονείται- Οι περιλήψεις των νέων επεισοδίων

Ο Κωστής, σοκαρισμένος από την πρόθεση του Επιφόνειου να ομολογήσει τα πάντα για τη δολοφονία και να θέσει τον εαυτό του ενώπιον της Δικαιοσύνης, τον προτρέπει να πάνε μαζί στο τμήμα. Μαζί του βρίσκεται η Στάσα, με την οποία έχουν έρθει ξανά κοντά, μετά την απόφαση της Κατερίνης να τον εγκαταλείψει.

proxenio-sasa-kai-kostis.jpg

Έτσι, οι τρεις τους πηγαίνουν στη χωροφυλακή και ο Επιφάνειας ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για όλα, αποκαλύπτοντας την αληθινή του ταυτότητα. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο μοναχός εξομολογείται πώς ως Ανέστης έφυγε από το σπίτι των Προβιών και αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στον θεό. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για το σκοτεινό παρελθόν του Γιωργίκη. Ο Στασινόπουλος τον ακούει αποσβολωμένος, ενώ συγχρόνως μαθαίνει τι απέγιναν τελικά η Χάδω αλλά και η μικρή Ευγενία, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται... Ωστόσο, ο Στασινόπουλος διαπιστώνει ότι ο Επιφάνειος δεν σκότωσε ο ίδιος τον Προβιό αλλά ούτε έχει άμεση συνέργεια στον φόνο, που ο ίδιος θέλησε να ομολογήσει... Οπότε ο άντρας βάζει ξανά στο κάδρο των υπόπτων την Ιουλία αλλά και όλα τα εξαφανισμένα πρόσωπα, που χάθηκαν από το αρχοντικό.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Συγκλονιστικό τέλος! Ο Επιφάνειος ομολογεί τον φόνο του Γιωργίκη

Eygenia-3ygkoroy_44.jpg

Η Ιουλία ανακρίνεται από τον Στασινόπουλο προκειμένου να διευκρινίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου ο Γιωργίκης. Όμως η κοπέλα συνεχίζει να βρίσκεται σε σοκ και παραμένει σιωπηλή. Ανήμπορη να υπερασπιστεί τον εαυτό της, οδηγείται τελικά στον εισαγγελέα, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για την ενοχή και τον εγκλεισμό της στη φυλακή. Εν τω μεταξύ, οι ένοικοι του αρχοντικού, η Χάδω, η Στεφανία, η Δέσπω, ο Λεοντίου και τα υπόλοιπα πρόσωπα που έχουν μπει στο κάδρο των υπόπτων, ο Ρήγας, ο Γρηγόρης και η Στάσα, εμφανίζονται και μιλούν για το μοιραίο βράδυ.

Eygenia-3ygkoroy-Dhmhtrhs-Serfas_4.jpg

Τότε αποκαλύπτεται ότι όλοι τους βρίσκονταν στο σπίτι των Προβιών λίγο πριν από τη στιγμή του φονικού... Παράλληλα, φανερώνεται ότι όσα έγιναν έχουν άμεση σχέση με τη μικρή Ευγενία την οποία διεκδικούσαν ταυτόχρονα ο Γιωργίκης και η Χάδω αλλά και η Ιουλία με τον Γρηγόρη, ο οπαίος γνωρίζει πλέον ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της. Έτσι, ο Προβιός καταλήγει νεκρός λόγω της κόρης του. Την ίδια ώρα, όλα τα κρυμμένα μυστικά των ηρώων βγαίνουν στο φως και -μεταξύ άλλων- αποκαλύπτεται και ο δράστης της δολοφονίας της Ευγενίας στο παρελθόν. Η αποκάλυψη του καθενός οδηγεί σε έναν ματωμένο επίλογο, ενώ στο ανατρεπτικό φινάλε έρχεται στο φως όλη η αλήθεια για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ στο αρχοντικό και ποιος σκότωσε τελικά τον Προβιό. Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Προξενιό: Τελικά ποιος σκότωσε τον Προβιό; Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν το δικό τους... σενάριο!

Ο Δημήτρης Γεωργιάδης στο gossip-tv: «Η πατρότητα είναι μία διαδικασία αναγέννησης & αυτογνωσίας»

Το προξενιό της Ιουλίας: Ανατροπή πριν το φινάλε- Η Ιουλία στη φυλακή για το θάνατο του Γιωργίκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved