Το ναυάγιο: Όλα τα μυστικά βγαίνουν στο φως- Απόψε το τελευταίο διπλό επεισόδιο
Media

Το ναυάγιο: Όλα τα μυστικά βγαίνουν στο φως- Απόψε το τελευταίο διπλό επεισόδιο

Την Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 21.00, ολοκληρώνεται η συγκλονιστική σειρά «Το ναυάγιο» του MEGA με ένα διπλό επεισόδιο. Όλα τα μυστικά βγαίνουν στο φως και οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Άλλοι λυτρώνονται, άλλοι τιμωρούνται και άλλοι βρίσκουν την πραγματική ευτυχία.

Η Στέλλα, διαλυμένη από την αποκάλυψη της Μαριάννας πως το μωρό που πιστεύει πως είναι δικό της είναι στην πραγματικότητα το παιδί της Ειρήνης, αποφασίζει να επικοινωνήσει με την κοπέλα και να της πει την αλήθεια.

To Ναυάγιο: Η αλήθεια στο φως! Η Στέλλα μαθαίνει τα πάντα

To-nayagio-91-92-(1).jpg

Ωστόσο, μόνο στη σκέψη ίου αποχωρισμού, αρνείται να πιστέψει την αλήθεια και δεν θέλει να αφήσει κανέναν να τη χωρίσει από το μωρό της. Την ίδια στιγμή, ο Όθωνας δέχεται να κατέβει με τη Λίνα στην Κρήτη για να αναλάβει τη δουλειά του θείου του, αλλά ανακοινώνει στον Βασιλείου και τον Παντελίδη ότι δεν θέλει πια καμία σχέση μαζί τους. Από την άλλη, η Αλίκη εκμυστηρεύεται στον Γιώργη ότι έχει πάρει την απόφασή της να μην κρατήσει το παιδί του Παντελίδη προκειμένου να μην έχει τίποτα πια που να τη συνδέει μαζί του και να καταφέρει να ζήσει όπως εκείνη επιθυμεί.

To-nayagio-100-101-(5).jpg

Εν τω μεταξύ, ο Ιπποκράτης εισβάλλει κρυφά στο σπίτι του για να πάρει τον Ορφέα και απειλεί με όπλο τη Δήμητρα και την Ειρήνη. Η τελευταία τον πείθει να ελευθερώσει τη Δήμητρα και να κρατήσει μόνο εκείνη. Ο λιμενικός το κάνει και το ανδρόγυνο ζει την τελική αναμέτρηση. Ο Ιπποκράτης σημαδεύει την Ειρήνη με όπλο, αλλά τελικά το στρέφει στον εαυτό του και αυτοκτονεί μπροστά της. Το τέλος πλησιάζει και οι ήρωές μας επιστρέφουν εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα, στην Κρήτη... Στα Χανιά, ο Βασιλείου και ο Παντελίδης ετοιμάζουν τον αρραβώνα της Λίνος και του Όθωνα, την ίδια ώρα που η κοπέλα μαθαίνει πως ο Μάκης βρίσκεται κι αυτός στην Κρήτη. Τα δυνατά συναισθήματά της για εκείνον την ωθούν να τα διαλύσει όλα και πηγαίνει να τον βρει αποφασισμένη να ζήσει μαζί του.

Το ναυάγιο φινάλε: Το συγκλονιστικό τέλος της σειράς- Ο Ιπποκράτης δίνει τέλος στη ζωή του

To-nayagio-111-115-(7).jpg

Οι δυο τους δεν θέλουν να αφήσουν κανέναν να μπει ανάμεσα τους πια και οργανώνουν να παντρευτούν άμεσα. Ταυτόχρονα, ο Πέτρος επιστρέφει την εικόνα στην εκκλησία του χωριού του έχοντας πάρει μια μεγάλη απόφαση, θέλει να μάθουν όλοι ότι ζει και να πληρώσει για το κρίμα του, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα χάσει ξανά την Ειρήνη. Η τελευταία, πάλι, έρχεται αντιμέτωπη με το μεγάλο μυστικό που θα τις αλλάξει τη ζωή.

navagio-ippokratis.jpg

Η Στέλλα τής αποκαλύπτει πως το μωρό της ζει και για πρώτη φορά το αγκαλιάζει. Μαζί με τον Ορφέα, το μωρό και τον Πέτρο θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή σαν οικογένεια. Στο τέλος της διαδρομής, όλα τα μυστικά θα αποκαλυφθούν, κάποιοι θα γυρίσουν στα παλιά, άλλοι θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, κάποιοι θα ξαναβρεθούν και άλλοι θα αποχαιρετιστούν για πάντα, ενώ ένας ήρωας θα ξεκινήσει το δικό του μοιραίο ταξίδι…

Διαβάστε επίσης:

Ναυάγιο – Μαρία Ζορμπά: To spoiler για την ηρωίδα της μετά τις αποκαλύψεις

Ναυάγιο: Το φινάλε και πώς θα βρει τους ήρωες

Γιάννης Στάνκογλου: Φινάλε για τον Ιπποκράτη στο Ναυάγιο, τέλος και το μούσι για τον ηθοποιό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved