Έρωτας Φυγάς – Βατικιώτης: Πάντα υπάρχει το αναπάντεχο και αυτή είναι η ομορφιά της μυθοπλασίας
Media

Έρωτας Φυγάς – Βατικιώτης: Πάντα υπάρχει το αναπάντεχο και αυτή είναι η ομορφιά της μυθοπλασίας

Τη φετινή χρονιά απολαμβάνουμε τον Νίκο Βατικιώτη στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Ερωτας φυγάς» και λίγο πριν πέσει οριστικά η αυλαία, μιλά για τον ήρωά του τον Θύμιο, τον έρωτά του με την Άννα, αλλά και για το τι να περιμένουμε στο μεγάλο φινάλε

Στον «Ερωτα φυγά» υποδύεστε τον Θύμιο που φαίνεται να είναι ένας καθαρός χαρακτήρας, που ωστόσο έχει παρελθόν.

«Οταν πρωτοδιαβάσαμε τα σενάρια, ο ήρωας αυτός είχε διαμετρικά αντίθετες στιγμές. Εχει βρεθεί στη φυλακή για αντιδικία με δύο άτομα τα οποία τακτοποίησε με τον τρόπο του. θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν έγκλημα τιμής καθώς τότε είχε βαρύνουσα σημασία για έναν άντρα να έχει καθαρή την υπόληψή του».

Έρωτας φυγάς: Ο Κοντογιάννης παθαίνει σοκ όταν αντικρίζει την Μαργέτα

VATIKIOTIS-(2).jpg

Τι θα γίνει με τον Κοντογιάννη;

«Ο μεγάλος εχθρός πλησιάζει επικίνδυνο μέσα στη φωλιά. Ερχεται πια η στιγμή να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα, θα έχουμε μια μεγάλη εξέλιξη».

Η Μαργέτα επιτέλους θα επιστρέψει στο Κιάρι.

«Πολύς κόσμος περιμένει αυτή την επιστροφή, θα είναι βάλσαμο αλλά και λύση σε πολλά προβλήματα τα οποία, παρ' όλα αυτά, έχει δημιουργήσει και η ίδια. Αυτό το γεγονός είναι πολύ σημαντικό ειδικά για τον Ιάσωνα, τον γιο της, που τη θεωρεί νεκρή. Αυτή η συνάντηση είναι η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή. Ομως πάντα υπάρχει το αναπάντεχο και αυτή είναι η ομορφιά της μυθοπλασίας».

VATIKIOTIS-(3).jpg

Τι να περιμένουμε στο φινάλε;

«Ο “Ερωτας φυγάς” αναγκάστηκε να αλλάξει τηλεοπτικό σπίτι και δημιουργήθηκαν νέες συνθήκες, οπότε το τέλος θα μας αφήσει ερωτηματικά και η απάντηση θα είναι για τον καθένα αυτή που νομίζει. Αυτό που κρατώ είναι ότι καταφέραμε με τη δουλειά και τον κόπο μας παρά τις όποιες αντιξοότητες, να μην κάνουμε καμία έκπτωση και να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε όλοι οι συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Κατά τα άλλα, όπως προείπαμε, τα αναπάντεχα είναι μέσα στη ζωή»

Πηγή Tv24

Έρωτας φυγάς: Ο γυρισμός βόμβα και ο γάμος έκπληξη - Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα επιστρέφει στο Κιάρι και το φινάλε της σειράς βάφεται με αίμα

Έρωτας Φυγάς - Σταύρος Σβήγκος: Αποχαιρετά με συγκίνηση τον ρόλο του ως Μάρκος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved