Survivor: Επιστρέφει με αλλαγές και ανακοινώσεις τον Οκτώβριο! Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα
Media

Survivor: Επιστρέφει με αλλαγές και ανακοινώσεις τον Οκτώβριο! Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα

Αλλαγές στον προγραμματισμό του ΣΚΑΙ φέρνουν νωρίτερα στις οθόνες μας το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor».

Το παιχνίδι επιστρέφει τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιανό τον προσεχή Οκτώβριο με πολλές εκπλήξεις. Φέτος το «Survivor» θα είναι πιο σκληρό και ανταγωνιστικό από κάθε άλλον κύκλο, ενώ ο παρουσιαστής αποκάλυψε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Summer’s Cool» πως οι παίκτες που θα δούμε να δίνουν μάχη επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο θα είναι όλοι νέοι.

Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι 12 παίκτες που πηγαίνουν Άγιο Δομίνικο

survivor-(1).jpg

Επίσης, δεν θα υπάρχουν οι δύο ομάδες «Διάσημοι» και «Μαχητές» όπως τις γνωρίζαμε και οι διαγωνιζόμενοι θα είναι πρόσωπα κάθε ηλικίας, διάπλασης και δύναμης, που εκτός από σωματικές θα πρέπει να έχουν και στρατηγικές ικανότητες προκειμένου να μπορέσουν να παραμείνουν στο «Survivor».

Ακόμη, ο φετινός κύκλος του ριάλιτι θα είναι μικρότερος από τους προηγούμενους, ενώ αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται τα κάστινγκ για να βρεθούν οι παίκτες. «Ο Γιώργος Λιανός δίνει το σύνθημα για την έναρξη του νέου κύκλου στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης αυτό το φθινόπωρο στον ΣΚΑΪ!

SURVIVOR-(1).jpg

Πιο στρατηγικό και πιο συναρπαστικό από ποτέ, το “Survivor" επιστρέφει στις ρίζες του, σε όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που το ανέδειξαν στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης. Γυναίκες και άνδρες, ξεχωριστοί χαρακτήρες που έχουν ένα κοινό: τη σπίθα που μπορεί να γίνει φωτιά, τη δίψα για περιπέτεια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του σταθμού. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το ριάλτι «Exathlon» αναμένεται να προβληθεί στο β' μισό της σεζόν.

Πηγή mytv

Survivor–Αποκλειστικό: Χάρης Γιακουμάτος - Όλη αλήθεια για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Survivor: «Το τρίμηνο είναι μια χαρά, από ένα σημείο και μετά όμως...»

Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε τις αλλαγές στο νέο Survivor

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved