Το Queen.gr ενώνει δυνάμεις στο Greece Race For The Cure 2024
Media

Το Queen.gr ενώνει δυνάμεις στο Greece Race For The Cure 2024

Με αφορμή το 16ο Greece Race for the Cure, που διεξήχθη στις 29 Σεπτεμβρίου 2024, η DPG Digital Media Group, μέσω του κορυφαίου γυναικείου site Queen.gr, στήριξε ενεργά αυτή τη σημαντική εκδήλωση, η οποία αποτελεί ζωντανή απόδειξη της αλληλεγγύης και της υποστήριξης προς τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού. Το μήνυμα της ελπίδας και της δύναμης αντήχησε δυνατά σε αυτόν τον συμβολικό αγώνα.

Breast_Cancer_Deltio_typou_09_2024_c.jpg

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ευαισθητοποίησης, το Queen.gr θα αφιερώσει τον μήνα Οκτώβριο σε μια ολοκληρωμένη καμπάνια κατά του καρκίνου του μαστού. Με μια σειρά από ειδικά θέματα και αφιερώματα στο site αλλά και στα SoMe του Μέσου, η καμπάνια σκοπεύει να ενημερώσει το κοινό για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και της αυτοεξέτασης. Η καμπάνια θα κορυφωθεί μ’ ένα μεγάλο event, όπου θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για ενημέρωση και στήριξη.

Η δέσμευση του Queen.gr για την προώθηση της ευαισθητοποίησης παραμένει ισχυρή. Μαζί, μπορεί να επιτευχθεί η διαφορά και να δοθεί ελπίδα σε όσες γυναίκες τη χρειάζονται.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved