Έφυγε από τη ζωή πρωταγωνιστής του «Hawaii Five-0» - Ήταν μόλις 56 ετών!
Hollywood

Έφυγε από τη ζωή πρωταγωνιστής του «Hawaii Five-0» - Ήταν μόλις 56 ετών!

Τη θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο στις Ηνωμένες Πολιτείες η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής του «Hawaii Five-0», Taylor Wily σε ηλικία μόλις 56 ετών.

Τα δυσάρεστα νέα αποκάλυψε η μουσικός και στενή φίλη του ηθοποιού Lina Girl Langi στην εκπομπή «Island Life Live» στο το κανάλι KITV 4 Island News της Χαβάης.

«Με πόνο καρδιάς μοιράζομαι την είδηση ​​του θανάτου μιας διασημότητας από τη Χαβάη που ήταν επίσης οικογενειακός φίλος. Ο Taylor Wily, πρώην παλαιστής, μαχητής MMA και ηθοποιός πέθανε σήμερα στο Hurricane της Γιούτα. Θα έμοιαζε απειλητικός σωματικά μέχρι να διπλωθείς και να τον αγκαλιάσεις, και αυτό ήταν όλο. Η καρδιά μου έχει ραγίσει» είπε η καλή του φίλη η οποία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Τέιλορ δεν είναι πια κοντά της.

«Είμαι συντετριμμένος. Λυπημένος κατάκαρδα. Θα δημοσιεύσω μια αναλυτική αίσθηση σε λίγες μέρες. Πολύ σκληρά αυτή τη στιγμή» έγραψε ο παραγωγός των “Hawaii Five-0” Peter Lenkov κάτω από την κοινή του φωτογραφία με τον Taylor Wily που δημοσίευσε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C8dNJjly8p9/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved