Στη δημοσιότητα τα τελευταία λόγια του Μάθιου Πέρι στον βοηθό του πριν φύγει από τη ζωή

Ο Μάθιου Πέρι. 

ΑΠΕ ΜΠΕ
Hollywood

Στη δημοσιότητα τα τελευταία λόγια του Μάθιου Πέρι στον βοηθό του πριν φύγει από τη ζωή

Η αποκάλυψη ακόμα και της παραμικρής λεπτομέρειας την ημέρα του αιφνίδιου θανάτου του Μάθιου Πέρι, του Τσάντλερ από τα Φιλαράκια, ίσως αποδειχθεί το «κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης. 

Σήμερα (18/8) το eonline.com φέρνει στο φως την τελευταία συνομιλία που είχε ο διάσημος ηθοποιός με τον βοηθό του Κένεθ Ιουαμάσα, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Μάθιου Πέρι – Νέα στοιχεία στο φως: 16 μέρες πριν τον θάνατό του, ένεση κεταμίνης τον είχε παραλύσει

USA TENNIS US OPEN GRAND SLAM

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο ηθοποιός φέρεται να ζήτησε η τρίτη, θανατηφόρα δόση κεταμίνης του να είναι «μεγάλη».

Την ημέρα του θανάτου του Perry, στις 28 Οκτωβρίου 2023, η Iwamasa έκανε ένεση στον Perry με μια δόση κεταμίνης —ουσίας γνωστής για τις επιδράσεις της στην ψυχολογία ενός ασθενή— γύρω στις 8:30 π.μ.

Ο βοηθός του Πέρι, τού χορήγησε μία δεύτερη δόση στις 12:45 μ.μ. ενώ ο Πέρι παρακολουθούσε μια ταινία. Σαράντα λεπτά αργότερα, ο Πέρι του ζήτησε άλλη μια ένεση και να ετοιμάσει το υδρομασάζ, λέγοντάς του: «''Πυροβόλησέ με'' με ένα μεγάλο».

Λίγο μετά χορηγήθηκε στον διάσημο ηθοποιό η τρίτη δόση και ο βοηθός του έφυγε για να κάνει τις δουλειές του, σύμφωνα με την κατάθεσή του. Όταν επέστρεψε, φέρεται να βρήκε τον Πέρι νεκρό, μπρούμυτα στο τζακούζι.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ισχυρίστηκε ότι στις 15 Αυγούστου ο Iwamasa δεν είχε προηγούμενη ιατρική εκπαίδευση προκειμένου να χορηγεί στον Πέρι τις δόσεις του φαρμάκου. Επιπλέον, οι εισαγγελείς είπαν ότι περίπου 20 φιαλίδια κεταμίνης παραδόθηκαν στον Perry μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023 με αντάλλαγμα 55.000 $ σε μετρητά.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved