Σίσσυ Χρηστίδου: Σύντομα θα αποκτήσει δεύτερο παιδί!
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Σύντομα θα αποκτήσει δεύτερο παιδί!

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι έτοιμη να γίνει ξανά μητέρα. Στις 13 Αυγούστου του 2008 απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον Φίλιππο Ραφαήλ και δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία της να μεγαλώσει και άλλο την οικογένειά της.

Βέβαια, ποτέ δεν προσδιόρισε τη χρονική περίοδο που θα ήθελε να μείνει έγκυος ξανά, αλλά, όπως λέει φίλη της στο PEOPLE, «Και ο Θοδωρής, από όταν έγιναν γονείς για πρώτη φορά, λέει ότι θέλει να κάνουν ακόμη μεγαλύτερη οικογένεια. Μάλιστα και στις συνεντεύξεις του το έχει πει ξεκάθαρα ότι θέλουν κι άλλο παιδί.

Αυτό το καλοκαίρι, όμως, κάτι μοιάζει να άλλαξε, αφού, όπως λέει η ίδια πηγή, «Η εγκυμοσύνη της φίλης της Δέσποινας Καμπούρη και οι κοινές τους διακοπές ξύπνησαν ξανά την επιθυμία στη Σίσσυ. Η παρουσιάστρια φρόντιζε πολύ τη Δέσποινα, όταν βρίσκονταν στη Σκιάθο, της έδινε συμβουλές και δεν έκρυψε από την παρέα τους ότι θέλει πολύ να κάνει ένα δεύτερο παιδί. Αρκετές φορές η συζήτηση επικεντρωνόταν στο πότε θα μείνει έγκυος ξανά και εκείνη απαντούσε: «Σύντομα! Όχι και αύριο, αλλά σύντομα. Θέλω δεύτερο παιδί, μόνο να μεγαλώσει λίγο ακόμη ο Φίλιππος Ραφαήλ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved