«Denim Nomads» by STAFF: Μία συλλογή εμπνευσμένη από την περιπέτεια και την ελευθερία
Inside Stories

«Denim Nomads» by STAFF: Μία συλλογή εμπνευσμένη από την περιπέτεια και την ελευθερία

Το νομαδικό στυλ παραμένει και φέτος, μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και η νέα συλλογή «Denim Nomads» της STAFF… είναι η απόδειξη.

Αν παρακολουθείς τακτικά τις τάσεις της μόδας και θέλεις να υιοθετείς τα πιο κομψά trends της κάθε σεζόν, υπακούοντας στους «κανόνες» της λειτουργικότητας και του στυλ, τότε η τάση του nomad style σίγουρα δεν σε έχει αφήσει ανεπηρέαστη.

Βλέπεις, πέρα από το ότι σε καλεί να «παίξεις» με το στυλ σου και να «εξερευνήσεις» νέους συνδυασμούς, σαν σύγχρονη νομάδα, σε παρακινεί να αναδείξεις την πιο περιπετειώδη πλευρά του εαυτού σου. Και αν μάλιστα, δίπλα στη λέξη «nomad», προσθέσεις το διαχρονικά αγαπημένο σου «denim», τότε το αποτέλεσμα «φωνάζει» περιπέτεια και ελευθερία. «Φωνάζει» Denim Nomad συλλογή της STAFF.

Διότι το denim σου γνωρίζει πολύ καλά, πώς να σε βοηθήσει να εκφράζεις, καθημερινά, την προσωπικότητά σου με στυλ και η νέα συλλογή του αγαπημένου brand, εμπνευσμένη από τη ζωή και τα ταξίδια των νομάδων, είναι εδώ και σε «καλεί» σε ένα ταξίδι που θα «ανοίξει» τους στυλιστικούς σου ορίζοντες.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved