Οι πρώτες εικόνες από τον πλουσιότερο γάμο του πλανήτη! Οι 1200 καλεσμένοι, οι Καρντάσιαν & η χλιδή
VIP Life

Οι πρώτες εικόνες από τον πλουσιότερο γάμο του πλανήτη! Οι 1200 καλεσμένοι, οι Καρντάσιαν & η χλιδή

Χθες το απόγευμα (12/7) έγινε ο πλουσιότερος γάμος του πλανήτη, αυτός ανάμεσα στον γιο του δισεκατομμυριούχου Μουκές Αμπάνι, Ανάντ με την εκλεκτή της καρδιάς του, την αρραβωνιαστικιά του Ράντικα Μερσάντ! 

Σ' αυτόν είχαν προσκληθεί τουλάχιστον 1200 καλεσμένοι και οι εορτασμοί είχαν ξεκινήσει εδώ και περίπου δέκα μέρες, με τον Τζάστιν Μπίμπερ μάλιστα να γίνεται κατά 10 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερος καθώς τραγούδησε για τους μελλόνυμφους σε ένα ξέφρενο πάρτι που στήθηκε προ ημερών.

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο πιο πλούσιος γάμος στην ιστορία

Η a-list των καλεσμένων

Οι κύριοι εορτασμοί του γάμου όμως ξεκίνησαν εχθές με την τελετή η οποία έγινε στο Jio World Centre στο κέντρο της Βομβάης και στην οποία παρευρέθηκαν από την Κιμ και την Κλόε Καρντάσιαν οι οποίες μάλιστα ντύθηκαν σαν Ινδές μέχρι τον πρόεδρο της HSBC Holdings Μαρκ Τάκερ, τον πρόεδρο της Samsung Electronics Τζέι Λι αλλά και ισχυρών αντρών της πολιτικής όπως οι Μπόρις Τζόνσον και Τόνι Μπλερ.

https://www.instagram.com/reel/C4HbE2JvHGD/

Στη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνονταν επίσης επικεφαλής διευθυντικά στελέχη όπως ο Αμίν Νάσερ της Saudi Aramco και ο ομόλογός του της BP Μάρεϊ Άτσινκλος σύμφωνα με το Bloomberg. Εννοείται πως καλεσμένος ήταν και ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ της Meta Platforms που ήταν παρών στα pre wedding πάρτι του ζευγαριού. Ανάμεσα στους καλεσμένους επίσης ήταν ο Μάικ Τάισον και πολλοί ισχυροί άνθρωποι του επιχειρείν και της πολιτικής παγκοσμίως.

https://www.instagram.com/reel/C9WbI-2CgGU/

Γάμος εκατομμυρίων

Ο χαρακτηρισμός «ο πλουσιότερος γάμος του πλανήτη» δεν είναι απλά ενδεικτικός για να τονίσει κανείς απλά τη χλιδή του αλλά κυριολεκτικός αφού αρκεί να αναφέρουμε ότι για τον γάμο του 29χρονου Ινδού γόνου του πλουσιότερου ανθρώπου της Ασίας, χτίστηκε από τα θεμέλια νέος ινδουιστικός ναός στην ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού, τη Βομβάη. Μάλιστα δεν πρόκειται για έναν απλό ινδουιστικό ναό αλλά για σύμπλεγμα 14 ναών.

Όσο για το από πού κρατάει η... σκούφια του γαμπρού, αρκεί μόνο να πούμε ότι ο πατέρας του Μουκές Αμπάνι καταλαμβάνει την ένατη θέση στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη του Forbes.

Ο Αμπάνι ασχολείται με την εξαγωγή ενδυμάτων και μπαχαρικών που ίδρυσε ο πατέρας του τη δεκαετία του ’60 και μαζί με τον αδελφό του Ανίλ κατάφεραν να... κατακτήσουν τον κόσμο.

Guests Attend The Lagna Vidhi Of The Wedding Of Anant Ambani & Radhika Merchant

Ο γαμπρός Akash Ambani, με τους Shloka Mehta, Mukesh Ambani, Nita Ambani, Isha Ambani και Anand Piramal στον γάμο του στη Βομβάη της Ινδίας χθες, 12/7 (Photo by Prodip Guha/Getty Images)

2024 Prodip Guha

Η οικογένεια Αμπάνι επίσης διαθέτει και το ακριβότερο σπίτι στον κόσμο, ένα οικοδόμημα 27 ορόφων που μπορεί να παραμείνει αλώβητο ακόμα και σε σεισμό 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Η αξία του υπολογίζεται στα 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Όχι πως τα πλούτη της νύφης Ραντίκα Μέρτσαντ είναι λίγα. Η οικογένειά της είναι επίσης από τις πλουσιότερες της Ινδίας καθώς δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμάκου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved