Σασμός: Η Βασιλική ομολογεί- Ο Αντώνης την καλύπτει και γλιτώνει τη φυλακή
Media

Σασμός: Η Βασιλική ομολογεί- Ο Αντώνης την καλύπτει και γλιτώνει τη φυλακή

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια του Σασμού. Η Βασιλική ομολογεί όσα έγιναν και οδήγησαν τον Λάζαρο στον θάνατο .

Ανατροπές και εξελίξεις που αλλάζουν για πάντα τη ζωή των ηρώων θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA. Στο επίκεντρο αυτών θα βρεθούν η Βασιλική και ο Αντώνης. Η παραμονή του Μαθιού στη φυλακή τρομοκρατεί τη Βασιλική, καθώς πιστεύει πως η ζωή του κινδυνεύει από τους συγγενείς του Λάζαρου, οι οποίοι ζητούν εκδίκηση για τον θάνατό του.

SASMOS-D.Hmellos-M.Tzompanakh.jpg

Η Βασιλική δεν αντέχει να βλέπει τον αγαπημένο της να υποφέρει για ένα έγκλημα για το οποίο ευθύνεται η ίδια και θέλει να μιλήσει στην Αστυνομία και να αποκαλύψει όσα συνέβησαν στο σπίτι στο βουνό. Η Καλλιόπη προσπαθεί να την εμποδίσει, καθώς τη διαβεβαιώνει πως ο Μαθιός γρήγορα θα αποφυλακιστεί, αφού είναι αθώος και θα αποδειχθεί πως δεν έχει καμία σχέση. Ωστόσο, η Βασιλική πνίγεται ακόμη από τις ενοχές για όσα συνέβησαν και χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα ζητώντας να μιλήσει με τον Αντώνη.

GAIEFo-X0AAueub.jpeg

Σασμός

Η γυναίκα ομολογεί πως η ίδια πήγε να βρει τον Λάζαρο για να τον σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια ως αντίποινα για τον φόνο του Νικηφόρου, όμως δίστασε και τότε εκείνος της επιτέθηκε. Στη συνέχεια πάλεψαν και ο Λάζαρος έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι του και πέθανε. Η Βασιλική είναι αποφασισμένη να τιμωρηθεί για τον θάνατο του Λάζαρου, που προκλήθηκε εξαιτίας της, και ο Αντώνης είναι σοκαρισμένος με όσα ακούει. Προσπαθεί, όμως, να ηρεμήσει τη Βασιλική προκειμένου να προστατεύσει και το μωρό που περιμένει. Ωστόσο, ο Αντώνης είναι διχασμένος για το τι πρέπει να κάνει. Από τη μία ξέρει πως πρέπει να οδηγήσει τη Βασιλική στον ανακριτή και να τη συλλάβει και από την άλλη γνωρίζει πως αν γίνει κάτι τέτοιο η ζωή της θα κινδυνεύσει.

SASMOS-D.Lalos-(1).jpg

Ταυτόχρονα, ο Μαθιός, όπως όλα δείχνουν, θα αποφυλακιστεί μιας και ο Μανόλης τού δίνει άλλοθι για το βράδυ που πέθανε ο Λάζαρος, αφού ο νεαρός τον είδε πως ήταν σπίτι του και όχι στο σπίτι στο βουνό. Η ζωή της Βασιλικής είναι στα χέρια του Αντώνη και εκείνος παίρνει μία καθοριστική και άκρως ανατρεπτική απόφαση. Της ζητάει να φύγει και να επιστρέφει στο σπίτι της και να μη μιλήσει ποτέ ξανά σε κανέναν για όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ. Ο αστυνόμος αποφασίζει να καλύψει τη Βασιλική μιας και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον της και δεν θα φτάσει ποτέ κανένας στα ίχνη της αν εκείνη δεν μιλήσει σε κάποιον.

mathio.jpg

Σασμός Μαθιός - Βασιλική

Ξέρει πως η Βασιλική είναι καλός άνθρωπος και δεν θέλει αυτή η άτυχη στιγμή να γίνει η αιτία για να μπει στη φυλακή και ακόμη χειρότερα στο στόχαστρο των συγγενών του Λάζαρου, ειδικά τώρα που περιμένει παιδί. Η απόφασή του, όμως, ξαφνιάζει τη γυναίκα, η οποία ήταν έτοιμη να πάει φυλακή και να πληρώσει για όσα έγιναν. Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved