Σασμός: Ο εισαγγελέας στα ίχνη του Μαθιού για τη δολοφονία του Στεφανή – Στη φυλακή ο Παύλος
Media

Σασμός: Ο εισαγγελέας στα ίχνη του Μαθιού για τη δολοφονία του Στεφανή – Στη φυλακή ο Παύλος

Σασμός: Ανατρεπτικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς.

Ο Παύλος θα οδηγηθεί στη φυλακή έπειτα από μία ανώνυμη καταγγελία εναντίον του, ενώ την ίδια στιγμή ο Γιακωβάκης βρίσκεται στα ίχνη του Μαθιού για τη δολοφονία του Στεφανή.

stefanis-sasmos.jpg

Η έλευση του νέου εισαγγελέα, Χρήστου Γιαακωβάκη, θα ταράξει τη ζωή όλων, καθώς είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει όλες τις άλυτες υποθέσεις που αφορούν τη βεντέτα ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες. Έτσι, στα επόμενα επεισόδια ο εφιάλτης του Μαθιού γίνεται πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος, αποφασισμένος να ρίξει φως σε όλες τις υποθέσεις, καλεί στο γραφείο του τον Βαγγέλη, ενώ στριμώχνει και τον Γιώργο, ο οποίος φοβάται πώς θα χειριστεί τις παρατυπίες που έκανε όσο ήταν μυστικός. Λίγο μετά, και η Ντίνα έρχεται αντιμέτωπη με τις πιεστικές ερωτήσεις του Γιακωβάκη για τον Βαγγέλη, που βρίσκεται πια στο ραντάρ όλων.

dadakaridis-sasmos-2.jpg

Ωστόσο, ο αμείλικτος εισαγγελέας ξέρει πως η αρχή του νήματος βρίσκεται στη δολοφονία του Στεφανή και πιστεύει πως ο Μαθιός έχει ανάμειξη σε αυτήν, αν και ακόμη δεν έχει κανένα στοιχείο εναντίον του.Όπως θα δούμε, κάποια στιγμή καλεί τον Σταματάκη στο γραφείο του και ο Μαθιός παρουσιάζεται στον εισαγγελέα για τον πιο σκοτεινό του εφιάλτη. 0 Γιακωβάκης τού κάνει πολλές ερωτήσεις για τον Στεφανή και καταλαβαίνει πως εκείνος βρίσκεται πίσω από τον φόνο που τάραξε την Άνω Ποριά. Το μόνο που μένει είναι να καταφέρει να το αποδείξει. Και για να επιτύχει τον στόχο του, τους ξετινάζει όλους. Ερευνά όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και ανακρίνει όσους γνωρίζουν κάτι.

SASMOS-D.Lalos-(1).jpg

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Γιακωβάκης δέχεται μία ανώνυμη καταγγελία που αφορά τον Παύλο. Συγκεκριμένα, του αποκαλύπτουν πως στο οινοποιείο του Βρουλάκη βρίσκονται κρυμμένα πολλά παράνομα όπλα. Αμέσως ο εισαγγελέας διατάζει έρευνα και πολύ γρήγορα άντρες της Αστυνομίας κάνουν φύλλο και φτερό το οινοποιείο. Η καταγγελία βγαίνει αληθινή, οι αστυνομικοί εντοπίζουν τα όπλα και ο Παύλος συλλαμβάνεται. 0 ίδιος δηλώνει αθώος, αλλά η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς δεν μπορεί να αποδείξει πως δεν έχει καμία σχέση με όσα βρέθηκαν. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, ο Παύλος θα οδηγηθεί στη φυλακή μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Αμέσως οι δικοί του άνθρωποι σπεύδουν στο πλευρό του για να τον στηρίξουν, καθώς πιστεύουν πως κάποιος τον παγίδευσε. Ωστόσο, ο Γιακωβάκης θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση προκειμένου να καταφέρει να μάθει ακόμη περισσότερα για τη διαμάχη των δύο οικογενειών αλλά και τη σχέση του Ευθύμη με όσα έχουν συμβεί.

Πηγή Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved