Σασμός: Θανάσιμη επίθεση σε Βασιλική και Μαθιό
Media

Σασμός: Θανάσιμη επίθεση σε Βασιλική και Μαθιό

Σασμός spoiler: Ανατροπές και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της σειράς του Alpha.

Ο Αντρέας δεν θα αργήσει να μάθει πως στις φλέβες του κυλάει αίμα Σταματάκηδων. Αυτό θα γίνει η αφορμή για να φύγει από την Άνω Ποριά, με αποτέλεσμα οι υποψίες για την εξαφάνισή του να πέσουν πάνω στον Μαθιό.

vasilis-bisbikis-1-jrk9vf-800x_.jpeg

Στα επόμενα επεισόδια, η Καλλιόπη κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα με τον Αντρέα, θα του αποκαλύψει μια αλήθεια που θα τον ταράξει, θα του πει ότι βιολογικός πατέρας του είναι ο Ρούσσος Σταματάκης και αυτό θα τον κάνει να φύγει από το χωριό που τον πληγώνει. Άπαντες θα μιλούν για την εξαφάνισή του, κυρίως όμως ο Τηλέμαχος και η Εύα θα είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να μάθουν τι πραγματικά έχει συμβεί. Όταν ο Τηλέμαχος καταλάβει πως ο αδελφός του έφυγε χωρίς να πάρει μαζί προσωπικά του αντικείμενα, θα καταλήξει στο συμπέρασμα απλά πως ο Αντρέας δέχτηκε επίθεση από εχθρό, το οποίο και θα μοιραστεί με τον Γιάννο και τον Μανούσο Μουντάκη. «Ποιος είναι μεγαλύτερος εχθρός του Αντρέα εκτός από τον Μαθιό;», θα ρωτήσει ο τελευταίος και τότε ο Τηλέμαχος θα ορκιστεί εκδίκηση.

mathio.jpg

Μαθιός και Βασιλική

«Ο αδελφός μου σχεδίαζε να του κάμει δεύτερο χτύπημα και τον πρόλαβε, είμαι σίγουρος. θέλω να με βοηθήσεις να τον τιμωρήσουμε, Μανούσο», θα του πει. Οι τρεις άντρες θα καταλήξουν πως ακόμα καλύτερο από μια επίθεση στον ίδιο τον Μαθιό είναι μια επίθεση στη γυναίκα της ζωής του, τη Βασιλική. Οι άντρες θα καταστρώνουν τα σχέδιά τους τη στιγμή που η Μάγδα, η γυναίκα του Λάζαρου, θα τηλεφωνήσει στη Μαρίνα και θα την ενημερώσει για το χτύπημα που οργανώνει η οικογένειά της στο μεγάλο γιο της καπετάνισσας.

SASMOS-D.Lalos-(1).jpg

Ο Μαθιός μαθαίνει τις προθέσεις του Τηλέμαχου και μηνύει σε όλους ότι δεν φοβάται. «Δεν θα κρυφτώ και δεν έχω λόγο να γ φοβάμαι. Οποίος θέλει να με βρει, ας κοπιάσει να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος», θα τονίσει αφήνοντας τον αδελφό του, την Αργυρώ και τη Βασιλική άναυδους. Μια πρόσκαιρη λύση στο πρόβλημα αυτό θα βρει ο Παύλος. που δεν θέλει να κινδυνεύσει η ζωή του Μαθιού. θα καλέσει τον Τηλέμαχο να μιλήσουν και θα τον κατευθύνει σε μια άλλη πλευρά.

« «Το θέμα, Παυλή, είναι να καταλάβεις πως ο μόνος οχτρός που έχει ο αδελφός μου είναι ο Σταματάκης» θα ισχυριστεί και ο Παύλος θα του ξεκαθαρίσει ότι και εκείνος και η αστυνομία ξέρει τη σπείρα που του έκανε κακό. Στην πραγματικότητα, ο Παύλος θέλει να κερδίσει χρόνο μέχρι να φανεί πως δεν είναι ο Μαθιός πίσω από την εξαφάνιση του αδελφού του. Πηγή: Tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved