Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: 4+1 celeb ζευγάρια γιορτάζουν και ποζάρουν με τα παιδιά τους!
Gossip Specials

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: 4+1 celeb ζευγάρια γιορτάζουν και ποζάρουν με τα παιδιά τους!

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Παρά τις προσπάθειες κάποιων να καταποντίσουν τον θεσμό της οικογένειας, με διάφορους τρόπους, η ελληνική κοινωνία αντιστέκεται σθεναρά. Ανάμεσά τους και οι οικογένειες Ελλήνων celebs που έχουν αποδείξει εδώ και χρόνια πως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και της όποιας σκηνής, μουσικής ή θεατρικής, παραμένουν πιστοί στις οικογενειακές αξίες. 

Γιατί ό,τι και αν γίνει η οικογένεια παραμένει το πιο ζωτικό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας. Είναι το πρώτο κοινωνικό περιβάλλον που μεγαλώνει ένα παιδί και η αόρατη αγκαλιά για τον καθένα μας σε σημαντικές στιγμές και εκφάνσεις της ζωής μας.

Οι καλλιτεχνικές οικογένειες της showbiz! Όταν τα παιδιά ακολούθησαν τα χνάρια των γονιών τους!

Αποτελεί τον πυρήνα στη ζωή του καθενός από εμάς. Πόσες φορές έχουμε τρέξει στο πατρικό μας για μία συμβουλή, μία αγκαλιά ή μία βοήθεια; Το σπίτι μας, η οικογένειά μας είναι οι μόνες σταθερές για τον καθένα από εμάς και γι' αυτό τα θεωρούμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε στις ζωές μας.

Κάπως έτσι δείχνουν να σκέφονται και οι επώνυμοι που με κάθε ευκαιρία ανεβάζουν φωτογραφίες με τις οικογένειές τους.

chrismpo_1715512587_3366286025539875692_45712480.jpg

Όπως ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα που μοιράζονται μαζί μας υπέροχες στιγμές με τα δίδυμά τους, τις κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα που κάθε μέρα που περνά μαθαίνουν στους γονείς τους πολλά για την αγάπη, την υπομονή, τον σεβασμό και φυσικά κάνουν τους γονείς τους περήφανους με κάθε κατάκτησή τους, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο με τις χαριτωμένες κόρες του ζευγαριού:

https://www.instagram.com/reel/C5vFYUPqAja/

H Καλομοίρα και οι Γιώργος Μπούσαλης, παρά το γεγονός ότι ζουν μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν μεγαλώσει σε μία καθαρόαιμη ελληνική οικογένεια και έτσι ακριβώς μεγαλώνουν και τα τρία τους παιδιά, τους δίδυμους γιους τους και την κόρη τους που είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η τραγουδίστρια αυτόν τον καιρό βρίσκεται μακριά από τα παιδιά της μιας και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις εδώ στην Ελλάδα είναι πολλές, όμως έχει καθημερινή επαφή με τα παιδιά της και δεν γίνεται τίποτα αν δεν το πει η μαμά Καλομοίρα. Δείτε παρακάτω φωτό:

Άλλο ένα μοντέρνο ζευγάρι που μεγαλώνει με πολλή τρυφερότητα τα δύο του παιδιά είναι ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού. Οι δυο τους κατάφεραν να δημιουργήσουν σχετικά νωρίς οικογένεια και δεν πάνε πουθενά -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- χωρίς την κόρη τους και τον γιο τους. Μία από τις πιο αγαπημένες τους συνήθειες είναι οι εξορμήσεις τους οικογενειακώς στη φύση. Δείτε φωτογραφίες:

Όταν είσαι ο Λευτέρης Πετρούνιας και έχεις, μετά από μία κουραστική προπόνηση στους κρίκους, τρεις γυναίκες να σε περιμένουν στο σπίτι, μάλλον νιώθεις σαν να είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος επί γης. Και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζει είτε ο ίδιος ο παγκόσμιος πρωταθλητής είτε η σύζυγός του, η επίσης σπουδαία αθλήτρια Βασιλική Μιλλούση, τότε σίγουρα μιλάμε για μία πολύ ευτυχισμένη και δεμένη οικογένεια:

Aν υπάρχει μία οικογένεια που εξωτερικεύει τα συναισθήματά της και μοιράζεται όλες τις ευτυχισμένες της στιγμές μέσω των social media με πολλή χαρά, αυτή είναι σίγουρα των Ελένης Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου οι οποίοι είναι μακριά από την κόρη τους μόνο όταν βρίσκονται στα τηλεοπτικά πλατό του Breakfast@Star.

eleni.hatzidou_1708871505_3310576591997161314_23456960.jpg

Η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια και ο επίσης παρουσιαστής σύζυγός της είναι πολύ δεμένοι με την κόρη τους Μελίτα η οποία είναι η χαρά της ζωής και ένα πολύ ευτυχισμένο κοριτσάκι, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα πως μεγαλώνει σε ένα πολύ ζεστό και όμορφο οικογενειακό περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα - Οι ονειρεμένες οικογενειακές φωτογραφίες

Λένα Δροσάκη: Τρυφερές οικογενειακές στιγμές - Ο γιος της & η μητέρα της ανοίγουν φύλλο πίτας!

Καλομοίρα: «Όταν ήμουν έγκυος ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου. Ήμουν σε κατάθλιψη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved