Anitta: «Έγραψα το τελευταίο μου άλμπουμ στο νοσοκομείο, νομίζοντας ότι θα πεθάνω»
Hollywood

Anitta: «Έγραψα το τελευταίο μου άλμπουμ στο νοσοκομείο, νομίζοντας ότι θα πεθάνω»

Να συγκλονίσει το κοινό της κατάφερε η Anitta μιλώντας για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της. Συγκεκριμένα η διάσημη Σταρ, το 2022 νοσηλεύτηκε για μεγάλο διάστημα, καθώς πάλευε με μια άγνωστη ασθένεια που τελικά υποχώρησε.

Η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια αποκάλυψε ακόμη πως το τελευταίο άλμπουμ της το έγραψε στο νοσοκομείο, νομίζοντας πως θα πεθάνει.

«Ήμουν πολύ άρρωστη και ήμουν τόσο άρρωστη σωματικά που δεν μπορούσα να δουλέψω —και δεν είχα σταματήσει να δουλεύω τόσα χρόνια», δήλωσε η Anitta.

Δημήτρης Κόκοτας: Ευχάριστα νέα! Μετά από 2 μήνες στη ΜΕΘ, πήγε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

«Σωματικά δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα που μου άρεσε να κάνω, λόγω της υγείας μου. Έπρεπε να αφιερώσω χρόνο για να φροντίσω τον εαυτό μου. Έχασα τόσο πολύ χρόνο από τη ζωή μου προσπαθώντας να πετύχω στόχους, να ευχαριστήσω τον κόσμο και να έχω επιτυχία», πρόσθεσε η Βραζιλιάνα σταρ.

«Η ασθένεια μου άλλαξε ολόκληρη τη νοοτροπία μου για τη ζωή. Για αυτό έγραψα το άλμπουμ. Έφτιαξα το Funk Generation, ενώ ήμουν στο νοσοκομείο. Σκεφτόμουν ότι σε περίπτωση που πεθάνω, ήθελα να αφήσω ένα άλμπουμ, για το οποίο θα είμαι περήφανη. Είμαι πραγματικά περήφανη για αυτό το άλμπουμ και δεν το έκανα σκεπτόμενη ροές, αλγόριθμους και αριθμούς. Σκέφτηκα απλώς να διασκεδάσω και να αγαπήσω αυτό που κάνω», κατέληξε η Anitta.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν έχει ξυπνήσει ακόμα... Άμα του σφίξεις πολύ δυνατά το χέρι, το τραβάει»

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Πότε θα βγει από την εντατική;

Δημήτρης Κόκοτας: Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του- Τι δήλωσε η σύζυγός του;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved