Νέα δήλωση της Βανδή: «Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μια φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων»
Showbiz

Νέα δήλωση της Βανδή: «Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μια φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων»

Αμετακίνητη στην απόφασή της και τις θέσεις της είναι η Δέσποινα Βανδή η οποία σε νέες δηλώσεις της στο Open επεσήμανε για ακόμα μία φορά τους λόγους που αποφάσισε να ακυρώσει τη συναυλία της στη Σμύρνη της Τουρκίας.

«Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων. Ζήτησα να φύγει η φωτογραφία του και στη θέση της να μπει μία ελληνική σημαία πλάι στην τουρκική» είπε η Δέσποινα Βανδή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, αρκετές ώρες αφότου η ίδια αποφάσισε να ακυρώσει τη συναυλία της στην Τουρκία, σταθμό της μεγάλης περιοδείας που κάνει για τα 30 χρόνια παρουσίας της στον μουσικό χώρο.

Βανδή: Τα τουρκικά Μέσα μιλούν για σκανδαλώδες αίτημα να κατέβει η σημαία & η αφίσα του Ατατούρκ

1721290030548-648178630-vandi.jpg

Να θυμίσουμε ότι όλα συνέβησαν χθες το βράδυ (17/7) όταν λίγο πριν τη συναυλία της στη Σμύρνη (Τσεσμέ) στο sound check που έκανε με τους συνεργάτες της για να πάνε όλα καλά στην συναυλία, διαπίστωσε πως είχε αναρτηθεί μία τεράστια αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ που θα είχε για φόντο μόνιμα στη βραδιά αλλά και μία τουρκική σημαία μεγάλων διαστάσεων.

Όταν λοιπόν η Δέσποινα Βανδή ζήτησε να κατέβει η αφίσα και όπως αποκάλυψε, να τοποθετηθεί μαζί με την τουρκική σημαία και μία ελληνική, οι διοργανωτές δεν το δέχτηκαν. Το αποτέλεσμα είναι ήδη γνωστό αφού τόσο η Ελληνίδα τραγουδίστρια όσο και οι συνεργάτες της αποχώρησαν αμέσως από το σημείο και πήραν τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα δήλωσε η Δέσποινα Βανδή:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved