Showbiz

«Θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα αν ο Βασάλος...» - Το επικό σχόλιο της ημέρας

Gossip-tv Team

Τη δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου ότι έχει προτείνει concept βραδινής εκπομπής θέλησε να σχολιάσει ο Παύλος Σταματόπουλος μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου δεν άφησε ασχολίαστο το ότι ο πρώην συνεργάτης της ίδιας εκπομπής μπορεί να προχωρήσει τηλεοπτικά.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε: «Μας έχουν κάνει μια πάρα πολύ ωραία πρόταση για εκπομπή που έχει να κάνει με συνεντεύξεις, λίγο πιο εναλλακτική. Δεν έχει κλείσει ακόμα σε κανάλι, δεν είναι ωραίο να πω. Είναι πολύ ωραίο concept που το έχουμε δουλέψει με τον Φίλιππο, το προτείναμε και μάλλον θα προχωρήσει. Late night γιατί στις 23.30 θα μας κλείσουν μέσα.



«Αν κάνει talk show ο Βασάλος θα χαρακωθώ, πραγματικά θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα» είπε ο Παύλος και έφερε γέλιο στους υπόλοιπους.

Και διευκρίνισε με πολύ χιούμορ: «Όχι ότι δεν μπορεί να κάνει, αν κάνει πριν από μένα».

stam2.jpg

Το «Χαμογέλα και πάλι!» επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα του Mega το πρωί του Σαββάτου 16/9 και οι εκπλήξεις δεν έλειψαν καθώς στο πλατό της εκπομπής είχε εμφανιστεί και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο πρώην συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε αρχικά στα παρασκήνια μαζί με τον Fipster προκειμένου να εμψυχώσουν την καλή τους φίλη, Βάλια Χατζηθεοδώρου, που είναι το νέο μέλος της ψυχαγωγικής εκπομπής.

Δείτε στο βίντεο παραπάνω και όσα αποκάλυψε η Βάλια Χατζηθεοδώρου για την εκπομπή Βασάλου - Fipster.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved