Power Lunch: Όταν το γεύμα στο γραφείο μεταμορφώνεται σε πηγή δύναμης
Inside Stories

Power Lunch: Όταν το γεύμα στο γραφείο μεταμορφώνεται σε πηγή δύναμης

Εκεί που είμαστε έτοιμοι να αποφασίσουμε, η συνάδελφος που λέγαμε μας είπε να δούμε και τα Power Sandwiches.

Άλλη μια (καλοκαιρινή) μέρα που μας βρίσκει στο γραφείο και όχι σε κάποια παραλία να ατενίζουμε το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και να απολαμβάνουμε το πιο δροσιστικό γεύμα μαζί με την παρέα μας, πίνοντας στην υγειά των πιο summer στιγμών μας… είναι εδώ!

Εντάξει, μπορεί το πρώτο «κομμάτι» της παραπάνω σκέψης να θέλει λίγη ακόμη υπομονή μιας και οι καλοκαιρινές διακοπές δεν αργούν, όσο για το δεύτερο, όμως, υπάρχουν εναλλακτικές που μπορούν να φέρουν τις πιο καλοκαιρινές… γεύσεις, ακόμη και στο γραφείο. Και κάπως έτσι, μας έχει ήδη ανοίξει η όρεξη και σκεφτόμαστε τι θα φάμε, μιας και πάλι δεν προλάβαμε (ή δεν είχαμε και πολλή διάθεση) να ετοιμάσουμε κάτι από το βράδυ.

Από τη μία, θέλουμε κάτι δροσιστικό, που θα μας δώσει και θρεπτικά στοιχεία, όπως μια σαλάτα, ενώ συγχρόνως θα μας κρατήσει, μέχρι να φύγουμε από τη δουλειά και από την άλλη, βλέπουμε με καλό μάτι και κάτι που θα είχε λίγο κρέας για να πάρουμε δυνάμεις. Ίσως κάτι με κοτόπουλο, ας πούμε. Μήπως, ήδη, το στομάχι σου αρχίζει να γουργουρίζει; Τότε συνέχισε να διαβάζεις και ακολούθησε το παράδειγμά μας. Διότι, εμείς βρήκαμε τη δύναμη που χρειαζόμασταν μέχρι να έρθουν οι πολυπόθητες διακοπές μας… στα Power Meal μας!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved