Το εντυπωσιακό Alfa Nero του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου
Lifestyle

Το εντυπωσιακό Alfa Nero του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου

Θεωρείται αυτή τη στιγμή από τις πιο πολυτελείς θαλαμηγούς στον κόσμο και όχι άδικα βέβαια. Πέρυσι κατέκτησε διεθνή βραβεία για την υψηλής αισθητικής εσωτερική της διακόσμηση και όλα τα κομφόρ που διαθέτει που σπάνια μπορείς να βρεις σε θαλαμηγό της κατηγορίας της. Τρυπώσαμε μέσα στο Alfa Nero του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου και σας το παρουσιάζουμε…

Το ότι έχει πισίνα, το 82 μέτρων γιοτ της οικογένειας, δεν είναι είδηση ούτε το κάνει να διαφέρει από τα άλλα της κατηγορίας του. Το ότι αυτή η πισίνα όμως μέσα σε είκοσι μόλις λεπτά μπορεί να μετατραπεί σε ελικοδρόμιο, όχι μόνο είναι είδηση αλλά μάλλον… παγκόσμια αποκλειστικότητα. Κάτι άλλο που προκαλεί δέος είναι το γεγονός ότι η ίδια αυτή πισίνα, μπορεί επίσης σε πολύ λίγα λεπτά να μετατραπεί και σε πίστα για χορό αν κάποιο από τα μέλη της οικογένειας θέλει να πραγματοποιήσει event εν πλω με πολλούς καλεσμένους.
Κάτι άλλο που κάνει το Alfa Nero να ξεχωρίζει από τις θαλαμηγούς της κλάσης της είναι το γεγονός ότι οι μηχανές της δεν ενοχλούν ούτε στο ελάχιστο τα μέλη της οικογένειας ή τους φιλοξενούμενούς τους που θα βρεθούν στην καμπίνα τους (μοιάζουν όλες με σουίτες εξάστερων ξενοδοχείων) για να κοιμηθούν. Και αυτό γιατί το ναυπηγείο που κατασκεύασε το Alfa Nero, η Oceanco, η οποία ανήκει στον Θεόδωρο Αγγελόπουλο, χρησιμοποιεί μηχανές της Rolls Royce που είναι αθόρυβες. Επίσης, για περισσότερη ηχομόνωση, έχουν χρησιμοποιηθεί και ειδικά υλικά για το ‘χτίσιμο’ του εσωτερικού της θαλαμηγού.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το Alfa Nero έχει βραβευτεί και για τις τεχνολογικές τους καινοτομίες. Η σημαντικότερη είναι αυτή των γυροσκοπικών μηχανισμών που διαθέτει σε συνάρτηση με το βάρος του. Τι σημαίνει αυτό με απλά ελληνικά; Ότι εξαιτίας αυτής της τεχνολογίας, το Alfa Nero είναι απόλυτα σταθερό, δεν κουνάει ποτέ ακόμα και με πολλά μποφόρ, προσφέροντας έτσι άνετο και ευχάριστο ταξίδι στους επιβάτες.
Σε ό,τι αφορά τώρα το inner design της θαλαμηγού, αν κρίνει κανείς από τις άψογες δημιουργίες του Αλμπέρτο Πίντο στο παρελθόν, τότε πρόκειται για μία πραγματική οπτασία. Επίσης, το Alfa Nero φέρει την υπογραφή και ενός από τους πλέον αριστοκρατικούς και παλαιούς Οίκους σε ολόκληρο τον κόσμο, αυτό του Nuvolari & Lenard που θεωρείται τοπ στο είδος του εδώ και περισσότερο από πενήντα χρόνια. Ανάμεσα δε στους πελάτες του συγκαταλέγονται ονόματα όπως του Σάχη της Περσίας, της βασίλισσας της Ιταλίας Μαρίας Πιας, των οικογενειών Ροκεφέλερ και Ροθτσάιλντ, του σουλτάνου του Μπρουνέι και πολλών άλλων.
Το Alfa Nero διαθέτει μεταξύ άλλων μια master σουίτα, δυο διπλές vip καμπίνες ή αλλιώς junior suite, και μια καμπίνα με δυο μονά κρεβάτια. Φιλοξενεί άνετα δώδεκα επιβάτες, που μαζί με τα μέλη της οικογένειας ανέρχονται στα δεκαέξι άτομα. Για την άψογη εμφάνιση της οικοδέσποινας αλλά και των κυριών φίλων της διαθέτει επίσης κομμωτήριο και σαλόνι αισθητικής–spa.
Συνολικά οι καμπίνες είναι είκοσι οχτώ στο σκάφος και βρίσκονται κατανεμημένες σε διαφορετικά επίπεδα για να καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των φιλοξενούμενων vip όσο και του πληρώματος του σκάφους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved