Συγκίνησε η Χριστίνα Κοραή μιλώντας για την απώλεια της αδελφής της on air: «Έχασα την ανάσα μου»
Media

Συγκίνησε η Χριστίνα Κοραή μιλώντας για την απώλεια της αδελφής της on air: «Έχασα την ανάσα μου»

Συγκλονιστικό το μήνυμα της δημοσιογράφου Χριστίνας Κοραή μετά την απώλεια της αδερφής της...

Η πολιτική συντάκτρια στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της μετά την απώλεια που βίωσε, θέλησε να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

Korai.jpg

«Δυστυχώς χάσαμε την αδερφή μου την ανάσα μου, την ζωή μου αλλά κι αυτό είναι ένα οικογενειακό μας θέμα αυτή η τεράστια απώλεια. Αυτό όμως που θέλω να πω είναι ότι μέσα σε αυτή την οδύνη ήταν ένα ευεργετικό άγγιγμα στον πόνο μας το ότι η αδερφή μου ήθελε να γίνει δωρήτρια οργάνων. Έγινε λοιπόν και μας ενημέρωσαν ότι αποδέχθηκαν από το Ιπποκράτειο να γίνει δότρια και στην συνέχεια μάθαμε ότι 4 άνθρωποι έχουν μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, ένα νέο χαμόγελο, μια νέα ελπίδα χάρη στην αδερφούλα μου», είπε αρχικά η Χριστίνα Κοραή.

Και συνέχισε φανερά συγκινημένη: «Είχε αυτή τη μεγαλοσύνη, όσο ζούσε, και εμείς σεβαστήκαμε αυτή την επιθυμία της και όλοι μας όταν φύγουμε από τη ζωή αυτή είναι η επιθυμία μας. Ήταν πολύ δυνατό το μήνυμα να σώζονται ζωές. Όταν κάποιος φεύγει, μπορεί κάποιος άλλος να ζήσει.

Αυτό είναι ένα άγγιγμα ζωής. Στην απώλεια που έζησα όταν μου τηλεφώνησαν από το Ιπποκράτειο για να μου πουν ότι είναι ικανά να μεταμοσχευθούν τα όργανα και όταν ρώτησα αν βρέθηκαν λήπτες και πήρα θετική απάντηση ήταν ένα μάθημα ζωής».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved