Λίγες μέρες πριν γεννήσει παραδέχεται η Kim Kardashian:«Δεν αγαπώ ούτε μία στιγμή της εγκυμοσύνης»
Hollywood

Λίγες μέρες πριν γεννήσει παραδέχεται η Kim Kardashian:«Δεν αγαπώ ούτε μία στιγμή της εγκυμοσύνης»

H Kim Kardashian μετράει τις μέρες μέχρι, που θα γεννήσει το δεύτερο παιδί της και είναι αγόρι. Η ίδια μιλώντας στο People, ομολογεί πως η εγκυμοσύνη ήταν μια επώδυνη εμπειρία για εκείνη.

Πώς νιώθεις λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωρό σου;
Για κάποιες γυναίκες η διαδικασία της εγκυμοσύνης είναι ευτυχία. Νιώθουν σέξι, δραστήριες, γεμάτες ενέργεια. Εγώ δυστυχώς νιώθω το ακριβώς αντίθετο. Το βρίσκω μια εμπειρία που δεν μου είναι καθόλου ευχάριστη και θέλω να είμαι πάντα ειλικρινής γι’ αυτό. Θυμάμαι ότι η Kourtney έλεγε πόσο πολύ το απολάμβανε, ενώ εγώ δεν αγαπώ ούτε μια στιγμή της εγκυμοσύνης. Αλλά δεν πειράζει. Ξέρω όμως πως ένα εκατομμύριο τοις εκατό αξίζει να περνάς και δυσάρεστα για αυτό που θα συμβεί μετά!

Με τι είδους ρούχα νιώθεις πιο άνετα σε αυτή την εγκυμοσύνη;
Αυτή τη φορά είμαι πιο άνετη όταν φορώ πιο στενά ρούχα. Πάντα φοράω πιο μακριά πανωφόρια για να καλύψω τα χέρια, τον ποπό και τη μέση μου, που είναι πιο ζουμερά, αλλά η κοιλιά είναι το σημείο που ποτέ δεν κρύβω. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη διάλεγα πιο φαρδιά κομμάτια και ρούχα με λίγο babydoll χαρακτήρα, αλλά νομίζω πως δεν δούλεψε αυτό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved