Τι λένε τα άστρα για τη Γιάννα Αγγελοπούλου;
Showbiz

Τι λένε τα άστρα για τη Γιάννα Αγγελοπούλου;

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη, που χαρακτηρίζεται από την αγάπη στην ελευθερία, τα νιάτα και τους ανοιχτούς ορίζοντες, ενώ συχνά αρέσκεται στα ...μεγαλοπιάσματα.


Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω γνωρίζει καλά τους κανόνες του καθωσπρεπισμού ενώ ο Άρης στο Σκορπιό τη βοηθά να εκμεταλλεύεται τα αδύνατα σημεία των ανταγωνιστών της και να πετυχαίνει καίρια πλήγματα στο σωστό χρόνο.
Παρότι η ώρα γέννησης της δεν είναι γνωστή, φαίνεται ότι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου είναι και η σύνοδος Δία-Πλούτωνα, που υπονοεί ότι η κ Αγγελοπούλου μπορεί να έχει την υποστήριξη ισχυρών παραγόντων.

Σκοτσέζικο ντους...
Στην παρούσα φάση δοκιμάζεται από τα τετράγωνα του Κρόνου και του Ουρανού προς τον Ήλιο της και οι επιπτώσεις τους θα την ακολουθούν μέχρι το Δεκέμβριο.
Από αυτήν την άποψη η αιφνιδιαστική της αποχώρηση από τον χώρο των ΜΜΕ, ήταν μάλλον φυσιολογική. Αλλά έπεται και συνέχεια...
Ανάμεσα στα άλλα, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθεί στο σύζυγο της, που και αυτός λόγω ...Κρόνου δεν φαίνεται να βρίσκεται σε καλή φάση και πρέπει να φροντίσει περισσότερο την υγεία του.
Μετά τα γενέθλια της θα έχει την υποστήριξη του Δία και είναι πιθανόν να επανακάμψει ...δριμύτερη στην οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου. Ωστόσο το κυρίαρχο θέμα της επόμενης χρονιάς φαίνεται να είναι οι εξαιρετικά περίπλοκοι και λεπτοί χειρισμοί που θα χρειαστούν για να διεκπεραιωθούν περιουσιακά κυρίως θέματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved