“Ο Σισέ είναι τοπ κλάση”
G-Sports

“Ο Σισέ είναι τοπ κλάση”

Ο Γκι Ρου μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Τζιμπρίλ Σισέ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά και θεωρεί μάλιστα δικό του παιδί.

Ο Γάλλος προπονητής αναφέρθηκε και στον Μπουμσόνγκ για τον οποίο είπε: «Πέρσι έμεινε για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού κάτι που έχει επιπτώσεις σε βάθος χρόνου. Χρειάζεται καιρός για να βρει τα πατήματα του. Και έπειτα μην ξεχνάτε ότι ο Μπουμσόνγκ ερχόμενος στην Ελλάδα βρέθηκε σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που ήξερε. Μια περίοδος προσαρμογής είναι απαραίτητη, αν και ξέρω ότι εσείς οι Μεσόγειοι είστε ανυπόμονοι. Ο Μπουμσόνγκ θα τα πάει μια χαρά, είναι ένας μεγάλος παίκτης. Ένας εξαιρετικός αμυντικός. Θυμάμαι ένα παιχνίδι του με τη Λιόν κόντρα στη Ρεάλ, ήταν τέλειο. Δεν το κάνει αυτό ένας μέτριος παίκτης. Θα δείτε όσο περνάει ο καιρός, θα γίνεται όλο και καλύτερος».

Όσο για τον Τζιμπρίλ Σισέ τόνισε: «Ο Τζιμπρίλ είναι τοπ κλάση. Στην προετοιμασία για το Μουντιάλ ήθελα να του μιλήσω περισσότερο, αλλά απέφευγα να πλησιάζω την αποστολή της εθνικής Γαλλίας διότι ο Ντομενέκ ήταν τρελός! Κι άλλωστε με παίκτες που θεωρούνταν δικοί μου όπως ο Τζιμπρίλ δεν ήθελα να δίνω λαβές για σχόλια ότι είναι ευνομούμενοι».

Πηγή: gazzetta

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved