Mummy alert! Ο upside-down τρόπος να μοιραζόμαστε περισσότερες στιγμές με τα παιδιά μας
Inside Stories

Mummy alert! Ο upside-down τρόπος να μοιραζόμαστε περισσότερες στιγμές με τα παιδιά μας

Η μητρότητα είναι μία ιδιαίτερη μεταβατική περίοδος για κάθε γυναίκα, ακριβώς γιατί είναι ένα σημείο-ορόσημο που ένας κύκλος εμπειριών κλείνει και ανοίγει ο επόμενος. Αρκεί μόνο να σκεφτούμε πόσα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε που γίναμε κι εμείς μητέρες. Από τότε, δηλαδή, που No1 προτεραιότητα στη mummy list μας έγινε ο χρόνος που θέλουμε να περνάμε με τα παιδιά μας.

Ίσως να μην μπορούμε να αφιερώνουμε πια τον ίδιο χρόνο στις φίλες μας, το καθάρισμα του σπιτιού και γενικά στον εαυτό μας. Ίσως, με τον καιρό, οι αντοχές μας να έχουν μειωθεί και να θέλουμε να πατήσουμε ένα «pause» στις υποχρεώσεις μας. Σίγουρα, πάντως, θέλουμε να ξεκινήσουμε να ζούμε κάθε στιγμή που μοιραζόμαστε με το παιδί μας σαν να είναι η πρώτη.

Και κάπου εδώ φτάνουμε στο θέμα μας. Τη στιγμή, δηλαδή, που πρέπει να αλλάξουμε τους κανόνες, να δούμε τα πράγματα από την «ανάποδη» και, με λίγα λόγια, να φέρουμε τα πάνω κάτω για να ξεκινήσουμε να απολαμβάνουμε ακόμα και τις πιο μικρές στιγμές με τα παιδιά μας. Και αυτή ακριβώς είναι η δύναμη του upside-down effect.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved